Ervaringen

Lees hier de ervaringen van cliënten

“Ik kan beter bij mezelf blijven, mijn grenzen voelen én aangeven”

Dank je wel Anita voor je scherpzinnigheid en liefdevolle begeleiding. Met een paar sessies kan ik beter bij mezelf blijven, mijn grenzen voelen én aangeven op een rustige wijze. En ik heb geen black-outs meer gehad op mijn werk. Heel fijn! Je hebt veel praktische tools aangereikt die effectief zijn en die ik nog dagelijks… Lees meer ““Ik kan beter bij mezelf blijven, mijn grenzen voelen én aangeven””

IB

“Ik kan iedereen die “oud zeer” heeft aanraden om bij Anita langs te gaan.”

Na 3 sessies hypnotherapie waarvan de laatste gebaseerd was op de TCT (trauma collapse technique) kan ik zeggen dat dit mij bijzondere inzichten heeft gebracht. Nare ervaringen heb ik letterlijk achter mij gelaten. De rugzak gevuld met ballast en nare herinneringen uit mijn kindertijd en jong volwassen leven ben ik “voorbij”. Ze wegen minder zwaar… Lees meer ““Ik kan iedereen die “oud zeer” heeft aanraden om bij Anita langs te gaan.””

Judith

“In 3 behandelingen van mijn paniekerige angst af.”

Anita gaf mij een veilig gevoel waardoor ik mij helemaal kon overgeven aan haar begeleiding. In 3 behandelingen ben ik van mijn paniekerige angst af en kan ik vanuit vertrouwen beslissingen nemen en stappen zetten.

Marja

“Anita is voor mij heel waardevol geweest”

Ik loop nu zo’n 58 jaar rond op deze wereldbol. En dan ontstaat er wel een beetje zicht op de thema’s die deel uitmaken van mijn bestaan. Zaken die ik lastig vind en ook niet goed kan plaatsen. In mijn zoektocht naar ‘verlichting’ heb ik dan ook verschillende wegen bewandeld. Zo kwam in het voorjaar… Lees meer ““Anita is voor mij heel waardevol geweest””

“Ja, ik kan Anita zeker aanbevelen.”

Met een lastige vraagstelling klopte ik aan bij Anita en dat was het begin van een reeks bijzondere ervaringen en gesprekken.
 
Ik heb door Anita mooie inzichten gekregen waar ik nog steeds dagelijks wat aan heb. Als vanzelf was het traject ten einde omdat al mijn vragen beantwoord waren. Heel fijn, maar… Lees meer ““Ja, ik kan Anita zeker aanbevelen.””

“Anita is snel tot de kern van het onderliggende vraagstuk gekomen.”

Aan jezelf werken is een goed voornemen maar in de praktijk vaak nog een hele klus. Anita heeft ervoor gezorgd dat ik in enkele bijeenkomsten een aantal steeds terugkerende onderwerpen in mijn leven (zoals eigen ruimte innemen, goed genoeg zijn, vervelende jeugdherinneringen) in een ander licht ben gaan zien. En vooral; voelen.
 
Lees meer ““Anita is snel tot de kern van het onderliggende vraagstuk gekomen.””

” Op allerlei manieren heb ik de handvatten gekregen die ik nodig had.”

Via reguliere gesprekstherapieën heb ik mijn behoorlijk heftige jeugd voor een groot gedeelte verwerkt. Ik miste alleen nog een bepaald gevoel. Het leek wel alsof ik gestopt was met voelen, alsof ik angst had om het toe te laten. En als je door wilt met je leven dan is het goed om te voelen wat… Lees meer “” Op allerlei manieren heb ik de handvatten gekregen die ik nodig had.””

“Hypnotherapie bij Anita heb ik als zeer prettig ervaren.”

Hypnotherapie bij Anita heb ik als zeer prettig ervaren. Ze luistert intens, vraagt gepast door en is zeer betrokken. De ingesproken ontspanningsoefening was treffend daardoor en haar rustige en prettige stem draagt daar aan bij. De aangereikte technieken om b.v. pijn te bestrijden, en steviger in het leven te staan pasten mij goed en zijn… Lees meer ““Hypnotherapie bij Anita heb ik als zeer prettig ervaren.””

“Wie zoekt naar zichzelf, zal de diepte van het eigen wezen moeten betreden.”

Mijn ervaringen met hypnotherapie. Er is maar een omschrijving: “wie zoekt naar zichzelf, zal de diepte van het eigen wezen moeten betreden”. De therapie die hier wordt aangereikt is er een waarbij het innerlijke wordt onderzocht, geanalyseerd en waar nodig een andere, nieuwere en bredere dimensie krijgt waarvandaan je als ‘volwassener mens’ weer verder kan… Lees meer ““Wie zoekt naar zichzelf, zal de diepte van het eigen wezen moeten betreden.””

“Prettig, deskundig en een betrouwbare gids voor onderweg.”

Hypnotherapie, dat is niks voor mij. Veel te nuchter voor, dacht ik. Toch ben ik bij Anita terecht gekomen. Deze vorm van aandacht voor moeilijke en bepalende ervaringen gaat niet over waar of niet-waar, maar over herinnering en beleving. En hoe dat je kan vormen en in-de-weg-zitten. Anita heeft me geholpen daar naar te durven… Lees meer ““Prettig, deskundig en een betrouwbare gids voor onderweg.””

“Vriendelijk en professioneel.”

Anita straalt warmte en rust uit, luistert goed, geeft vertrouwen, en haar wijze van werken is vriendelijk en professioneel. – Ingrid

“Dit had ik meer nodig dan ik had verwacht.”

Anita heeft mij geholpen naar mijn buikgevoel te luisteren. Ik trok mij veel aan van andere mensen. Ik heb nu geleerd hoe ik mensen kan helpen, zonder zelf met alle problemen te blijven zitten. Ik leerde meer te gronden en bij mijzelf te blijven. Dit had ik meer nodig dan ik had verwacht. De sessies… Lees meer ““Dit had ik meer nodig dan ik had verwacht.””

Voor degene die dit leest en nog aarzelt: Gun het jezelf. Je bent het waard!

Ik heb veel aan de sessie van Anita gehad. Hypnotherapie vind ik een heel prettige methode, makkelijk, verrassend en diepgaand. Ik heb er veel van mijzelf (oud zeer) mee ‘opgeruimd’. Ik vind Anita een fijn mens en een goede therapeut. Zij heeft altijd alle aandacht voor mij gehad en ze was flexibel in wat ze… Lees meer “Voor degene die dit leest en nog aarzelt: Gun het jezelf. Je bent het waard!”

“Wij hebben onze kanjer weer terug en de gezelligheid in ons gezin!”

Wanneer je erachter komt dat je kind niet lekker in haar vel zit en mensen om je heen signalen en of tips geven over het gedrag van je kind ga je toch eens googlen. En dan blijkt dat er mensen tussen zaten die het bij het rechte eind hadden. Onze dochter is een “Kristal Kindje”. … Lees meer ““Wij hebben onze kanjer weer terug en de gezelligheid in ons gezin!””

“Ik sta in mijn kracht, zorg goed voor mezelf en houd van mezelf.”

Ik voelde me toen ik me aanmeldde bij In Balans als in drijfzand verloren. Ik was uit mijn evenwicht en dat maakte me kwetsbaar en bang. In een aantal sessies heb ik door de heldere, nuchtere benadering van Anita haar betrokken- en deskundigheid ervaren.  Ik heb o.a. leren nadenken over wat het woord ‘afhankelijkheid’ voor… Lees meer ““Ik sta in mijn kracht, zorg goed voor mezelf en houd van mezelf.””

“In slechts drie sessies grote stappen kunnen zetten.”

Ik heb Anita ervaren als een warme en open persoonlijkheid, die aandachtig luistert en je de tijd geeft om je verhaal te doen. Ze is zeer kundig in het samenstellen van de juiste mix die jij nodig hebt om tot de verandering of het doel te komen waar je naar op zoek bent. Ik heb… Lees meer ““In slechts drie sessies grote stappen kunnen zetten.””

“Anita, mijn hartelijke dank!”

Doordat ik mijn hele jeugd en jongvolwassen leven gepest en gekleineerd werd had ik een flink minderwaardigheids- complex, waar  ik tot een jaar of 14 geleden flink last van had. Vanaf toen ben ik hard aan de slag gegaan met mezelf en dacht dat ik er aardig was. Tot ik een baan kreeg waar 3 personen… Lees meer ““Anita, mijn hartelijke dank!””

Ik heb de sessies als zwaar, maar buitengewoon nuttig ervaren.”

Voor ik aan hypnotherapie begon had ik al best wat ervaring met (zelf)hypnose via audiobestanden. Ik wist dus vrij goed wat ik prettig vind en wat bij mij niet zo goed werkt (bv mijn bewustzijn ergens achter laten…). Anita overlegt dit soort voorkeuren en past de sessies erop aan.  Dat schept vertrouwen en rust. Ik… Lees meer “Ik heb de sessies als zwaar, maar buitengewoon nuttig ervaren.””

“Anita is een ontzettend warm en betrokken persoon”

Mijn eerste ervaring met hypnose bij Anita was ontzettend aangenaam: Anita is een ontzettend warm, betrokken persoon die mij op kalme en duidelijke wijze begeleid heeft in het contact met mijn onderbewustzijn waardoor ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. De hypnose heeft mij meer bewustwording en inzichten gegeven waar ik meteen… Lees meer ““Anita is een ontzettend warm en betrokken persoon””