Tarieven

Voor de verschillende therapieën, die allen onderdeel zijn van hypnotherapie en vallen binnen het behandelproces, hanteer ik onderstaande tarieven per consult.

Over een consult wordt geen btw berekend.

Een consult kan contant of digitaal (per Tikkie) ter plekke betaald worden. De factuur volgt altijd achteraf per e-mail.

 • Hypnotherapie
  € 130,00
  ± 1,5 uur. Het intake gesprek duurt maximaal 2 uur.
 • Yager therapie
  € 95,00 p.u.
  (1e sessie ± 2,5 tot 3 uur) (2e sessie ± 2,0 uur) (3e sessie ± 1,5 uur)
 • SoulKey therapy
  € 330,00
  ± 3 uur.

Annuleren

Een afspraak annuleren kan tot 2 werkdagen voor aanvang van het consult. Lukt dit niet of kom je niet opdagen, dan wordt het gehele consult in rekening gebracht.

Vergoeding ziektekostenverzekering

Hypnose-sessies vallen onder de aanvullende ziektekostenverzekering, alternatieve geneeswijzen. Hoewel Yager Therapie een op zich staande therapie is, wordt deze geïntegreerd aangeboden in hypnotherapie. Dus geldt dezelfde gedeeltelijke vergoeding als voor hypnotherapie.

De hoogte van de vergoeding verschilt per ziektekostenverzekeraar en per pakket. Raadpleeg je eigen verzekeringspolis of ga naar de zorgwijzer voor meer informatie. Bezoeken aan een hypnotherapeut hebben in ieder geval geen invloed op je eigen risico. Dit geldt namelijk alleen voor vergoedingen vanuit de basisverzekering.

Mocht je zorgverzekeraar om aanvullende gegevens vragen, dan kunnen de gegevens onderaan de website verstrekt worden.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!