“Wij hebben onze kanjer weer terug en de gezelligheid in ons gezin!”

Wanneer je erachter komt dat je kind niet lekker in haar vel zit en mensen om je heen signalen en of tips geven over het gedrag van je kind ga je toch eens googlen. En dan blijkt dat er mensen tussen zaten die het bij het rechte eind hadden.

Onze dochter is een “Kristal Kindje”.  Je leest er hier en daar wat over maar toch blijven we een beetje sceptisch. Onze dochter zou “moeten AARDEN”.  Dat klonk voor ons wel heel zweverig.  Maar ja, het houd je wel bezig en je wil je kind toch helpen. Want ze zat echt in de knoop en wij als gezin wisten ook niet meer hoe we tot haar door konden dringen.

En dan het intense verdriet van haar tot hyperventileren aan toe. Want ze bedoelde het niet zo.  Dat doet als ouders zijnde enorm pijn. Dus snel opzoek en dan kom je via via terecht bij Anita.

Bij het intake gesprek had mijn dochter direct een klik en dat was alvast de eerste stap. Ik had me een beeld gevormd die niet klopte met de vriendelijke vrouw die zich voorstelde. Ook was het gesprek heel normaal en de oefeningen helemaal niet zweverig.  We besloten verder te gaan.

Na ieder bezoek mailde Anita mij over wat zij had besproken en welke oefeningen ze had gedaan. Ik kon daarop weer reageren en mijn bevindingen geven. Die korte lijn gaf een goed gevoel.

Wij hebben onze kanjer weer terug en de gezelligheid in ons gezin!! 

Bedankt voor je hulp en tips. Lieve groetjes:

–  J en N