“Ik kan iedereen die “oud zeer” heeft aanraden om bij Anita langs te gaan.”

Na 3 sessies hypnotherapie waarvan de laatste gebaseerd was op de TCT (trauma collapse technique) kan ik zeggen dat dit mij bijzondere inzichten heeft gebracht.

Nare ervaringen heb ik letterlijk achter mij gelaten. De rugzak gevuld met ballast en nare herinneringen uit mijn kindertijd en jong volwassen leven ben ik “voorbij”. Ze wegen minder zwaar en drukken minder op mij. Ik weet dat de traumatische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, maar gedurende de reis er langs kreeg ik met hulp van Anita het vertrouwen daar uit te komen waar ik nu ben: veilig en vertrouwd en omringd door mensen die het goed met me voor hebben.

Ik heb me kwetsbaar durven opstellen en me overgegeven aan de deskundigheid van Anita. Ik liep er telkens verlicht en helder de deur uit, alsof ik in een nieuwe dimensie verkeerde en dat bedoel ik niet zweverig. Het luchtte me enorm op en het haalde zelfs fijne en warme herinneringen op uit mijn jeugd. Ik merk dat ik de negatieve energie van anderen veel minder aantrek en deze ook minder opzuig: ik laat het daar waar het hoort, namelijk bij de ander. Ik spreek het ook veel makkelijker uit als ik ergens geen fijn gevoel bij krijg.

Ik ben met Anita in contact gekomen in verband met o.a. chronische nekpijn en PDS (prikkelbaar darm syndroom). Ik kan iedereen die “oud zeer” heeft en daar een andere lading aan wil geven aanraden bij Anita langs te gaan.