“Anita, mijn hartelijke dank!”

Doordat ik mijn hele jeugd en jongvolwassen leven gepest en gekleineerd werd had ik een flink minderwaardigheids- complex, waar  ik tot een jaar of 14 geleden flink last van had. Vanaf toen ben ik hard aan de slag gegaan met mezelf en dacht dat ik er aardig was. Tot ik een baan kreeg waar 3 personen mij zo triggerde (waaronder mijn werkgever!) dat ik me weer dat kleine onzekere meisjes voelde!

Aangezien ik eerder al eens weg was gegaan voor deze problematiek besloot ik deze baan als leerbaan te zien en te blijven en te dealen met mijn eigen probleem. Dit laatste stukje lukte mij echter niet en ik besloot op een forum voor hooggevoeligen naar tips te vragen en de tip was, neem hypnotherapie. 

Aangezien ik erg nuchter ben dacht ik dat ik er niet zo gevoelig voor zou zijn. Maar besloot toch te googlen en de site van Anita was de eerste die ik zag, en alhoewel ik een tik heb om nooit de eerste link te pakken en echt uren kan snuffelen, deed ik dat dit keer wel en het voelde direct goed.

Mijn ervaring is dat Anita een rust uitstraalt waar ik jaloers op ben, en je een warm welkom gevoel geeft. Ze luistert goed, fluit je terug als je te ver afdwaalt, teken van luisteren, en ze geeft je ook niet het gevoel dat je NU Moet stoppen omdat de tijd om is. De ene keer is het iets langer dan weer korter als het zo uitkomt.

Alhoewel mijn hoofd soms dacht, dit lukt me niet, tijdens de hypno kreeg ze me wel daar waar ik moest zijn, en tot mijn stomme verbazing ging ik verder naar mijn jeugd als ik ooit gedacht had! Dat wil dus al zeggen dat we soms denken te weten waar iets vandaan komt. Omdat ik ook last van faalangst heb, hebben we dit een beetje geïntegreerd.

Ik denk dat  ik een sessie of 7 gehad heb en kan zeggen dat ik me na de derde keer voelde groeien in mijn zelf verzekerdheid en een wonder geschiede! De sfeer op werk ging vooruit en is nu zelfs erg leuk geworden! Mijn ene collega vertelde laatst dat haar zus (die me triggerde) ineens een stuk beter met me op kon schieten.

Ik heb geen ruzies meer met mijn werkgever en onlangs zelfs een vaste aanstelling  gekregen! Nu nog een cursus zoeken om mijn faalangst te checken maar denk dat ook dat wel goed zit.

Anita, mijn hartelijke dank!

– E